THE SUMMIT är en dag då vi har samlat de främsta föreläsarna för dig
att tillsammans kollegor eller ledningsgrupp ta del av det senaste,
bli inspirerade och få värdefull input till din verksamhet.

Här träffar du likasinnade, människor som är proaktiva och påverkar utvecklingen.

Ort och datum

  • Göteborg 23 september 2021

    Lokal: Elite Park Avenue Hotell

  • Stockholm 28 september 2021

    Lokal: Vasateatern

Ungefärliga tider för dagen:
kl. 09:00 Registreringen startar
kl. 09:30 Moderatorn inleder dagen
Föreläsning med Hélène Barnekow – Kundbesatthet, digitalisering, och förändringsledarskap
Föreläsning med Fredrik Reinfeldt – Ledarskap i en föränderlig tid
kl. 12:00 Lunch
Föreläsning med Katarina Gospic – Digital Tsunami
Föreläsning med Göran Adlén – Möjligheternas paradis – en optimistisk trendspaning
16:00-17:00 Avslutning och After Conference

Sveriges främsta föreläsare och ledare samlade under en heldag! För bästa resultat, kom hela ledningsgruppen eller gå tillsammans med kollegorna.


Pris:
 4 995 kr/person ex moms.
I priset ingår lättare konferenslunch och After conference (mingel, enklare förtäring samt dryck).

Vi erbjuder även livestreaming! Se föreläsningen live på distans från din telefon eller dator.
Pris: 3 495 kr/person ex moms. Anmälan avser en personlig länk till den livesända föreläsningen. Länken skickas ut en timma innan föreläsningens start.

Boka dig till föreläsningen redan idag!
Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på respektive ort nedan.

Vi livestreamar föreläsningen! Se föreläsningen live direkt från din skärm.
Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på respektive ort nedan.

Dessa förmågor får du se på Upgrader – The Summit:

Fredrik Reinfeldt – Företagare, föreläsare och rådgivare
Ledarskap i en föränderlig värld
Fredrik Reinfeldt var statsminister under åren 2006-2014 samt partiordförande för Moderaterna 2003-2015. Han är idag verksam som företagare, föreläsare och rådgivare med såväl nationella som internationella uppdrag. Fredrik talar bland annat om förändringar i Sverige, Europa och världen och hur dessa påverkar oss. Vilken typ av ledarskap och vilka erfarenheter är viktiga för att hantera ständig förändring? 2015 skrev han boken Halvvägs om sina 25 år i politiken. I september 2020 utkom han med en ny bok; 3 november 2020 – Ödesvalet, som är en fördjupande genomgång av USA:s demokrati och politiska system.

Katarina Gospic – Hjärnforskare, tech-entreprenör och författare
Digital Tsunami – Från grottmänniska till avatar
Visste du att vi har samma hjärna idag som för 40 000 år sedan? Samtidigt går den tekniska utvecklingen i rasande fart. Idag är din långsammaste dag. För att vara framgångsrik i den nya digitala tiden behöver vi har koll på varifrån vi kommer och vart vi är på väg. Har vi det kan vi nyttja kraften i den digitala tsunamin som sveper över världen till vår fördel. Vi får glasögon att se den digitala transformationen på ett positivt sätt – hur nya teknologier kan göra oss friskare, smartare och rädda planeten. Följ med på denna resa som tar dig från grottmänniska till avatar.

Katarina Gospic är utbildad fysiolog, läkare och disputerad vid Karolinska Institutet i Stockholm. Katarina är även entreprenör, författare och en frekvent inbjuden hjärnexpert i media. Nu är hon aktuell med åttonde boken ”Digital Tsunami – revolutionen som kan rasera eller rädda världen” utgiven vid Bonniers förlag. Katarina Gospic vill implementera kunskap om hur vi använder avancerad teknologi på ett smart sätt i ett i syfte att främja hälsa, jämlikhet och hållbar utveckling.

Hélène Barnekow – VD Microsoft Sverige
Kundbesatthet, Digitalisering och Förändringsledarskap
Hélène Barnekow, VD för Microsoft Sverige, har mer än 25 års erfarenhet från IT och telekombranschen. Hon har tidigare arbetat som VD på Telia Sverige men även varit chef för Field & Partner Marketing på EMC i Boston, USA, där hon tilldelades flera utmärkelser för sina fina resultat inom ledarskap och marknadsföring. Hélène Barnekow har även ett förflutet i olika ledarroller på Sony Ericsson Mobile Communications.

Göran Adlén – Framtidsanalytiker
Möjligheternas Paradis – en optimistisk trendspaning
Det är inte en slump att nästan alla cykellopp och skidlopp avgörs i just uppförsbackarna. Någon sticker. Någon vågar. Någon lyckas bemästra mjölksyran. Nu är det svåra tider. Fruktansvärt kämpigt till och med. Men vi vet också att det aldrig går att spara på krafterna i en uppförsbacke. Det går heller aldrig att spara sig ur en kris. För det är under lågkonjunktur som du har chansen att agera. Det är då du ska investera. Det är då du ska satsa på marknadsföring som lättare kommer att synas. Det är då du har chans att rekrytera den personal som du vill ha. Det är då du ska sluta prata om kostnadsoptimering och istället prata om intäktsmaximering.

Varför? För att allt vänder igen, och det kommer det att göra även den här gången. Då får du också så mycket större utväxling av dina nuvarande insatser. Det är nu du har chansen. För vad brukar komma efter en brant uppförsbacke? – Jo, en lång skön utförsbacke där du då bara kan glida ifrån dina konkurrenter. Detta är en hoppingivande, peppande föreläsning om hur du, trots nuläget, kan bli en vinnare i framtiden! 

Göran Adlén är framtidsanalytiker och en av Sveriges mest prisbelönta föreläsare genom tiderna.

Moderator i Göteborg: Anneli Egestam         |        Moderator i Stockholm: Leila Karchaoui