Föreläsningar Malmö 2021

Malmö 23 november kl.13.00-16.00

Genomförda föreläsningar i Malmö 2019

Tillsammansprojektet – med Christer Olsson

Briljera mera – med Michael Södermalm

Öppna föreläsningar i Malmö

Lära för Livet välkomnar till öppna föreläsningar i Malmö där du och ditt företag får möjligheten att få ny kunskap, bredda era perspektiv, lära er mer om er själva och varför vi fungerar som vi gör. Vi är övertygade om att alla kan utvecklas genom att till sig nya kunskaper, få ny inspiration och därigenom ett ökat engagemang. Våra föreläsningar kan ge effektivare, gladare medarbetare och en högre produktivitet på arbetsplatsen.

Våra öppna föreläsningar är mycket uppskattade av alla typer av företag och en möjlighet till fortbildning och inspiration utan att behöva boka en intern föreläsning. Perfekt för en arbetsgrupp, ett team inom organisationen eller för det mindre företaget som inte har möjlighet eller resurser för att boka interna föreläsningar.

Interna föreläsningar i Malmö

Samtliga talare som håller öppna föreläsningar i Malmö är också tillgängliga för bokning av interna föreläsningar. Är du osäker på vilken av våra föreläsare som passar ditt behov, kontakta oss så hjälper vi dig att hitta en talare som passar.

Boka föreläsning

Våra öppna föreläsningar i Malmö är mycket populära och biljetterna säljer slut fort.
Klicka på den föreläsning du är intresserad av för att se datum, pris, ytterligare information om föreläsningen samt bokning och köp av biljett.

Vill du boka någon av våra föreläsningar direkt till er verksamhet?

Hör av dig till oss på 031-733 33 30 / 08-796 60 30 eller mejla till lfl@lfl.se för kostnadsfri rådgivning.