ALLT DU BEHÖVER FÖR ATT LYCKAS PÅ SOCIALA MEDIER OCH LITE TILL!

Trenderna du behöver ha koll på

Analyserna som ger dig möjlighet att agera evidensbaserat

Tipsen som du kan använda dig av direkt

Ta nästa steg mot digital succé för dig och din organisation!

När du besöker The Social Media Show får du full koll på de digisociala trenderna och genom forskarens analyser vetskap om vilket media som når ut bäst och till vilka grupper oavsett om du är verksam i Sverige eller på en global marknad.

MAXIMERA ERT GENOMSLAG
Dessutom ger vi dig tillgång till de virala nycklarna och de senaste tipsen på de effektivaste metoderna för att få upp er räckvidd och maximera ert genomslag i sociala medier.

VÄRLDENS FRÄMSTA EXPERTER
blir dina coacher när du under 3 energifyllda timmar tar del av den unika möjligheten att delta under en superinspirerande föreläsning med två världsmästare inom sociala medier ger dig de nödvändiga verktygen för att ta dig och din organisation till nästa nivå.

The Social Media Show är stolta att kunna erbjuda två av världens främsta inom sociala medier tillsammans på scenen för din skull:

Frida Boisen

Den flerfaldigt prisbelönta föreläsaren Frida Boisen med författarsuccéer som Digital passion och Digital Succé har nyligen utsetts, till en av Sveriges topp tre digitala superprofiler och en av Sveriges mäktigaste personer, av tidningen Fokus. Frida Boisen är världsmästare på sociala medier och tilldelades första pris för Best use of social media på tidningsvärldens Oscarsgala, INMA Awards i San Francisco.

Frida är en av landets ledande digitala experter och brinner för berättande som berör och inspirerar – oavsett om det är på scen eller i tv.

Niklas Myhr

Niklas Myhr, TED speaker och internationellt erkänd som The Social Media Professor är till vardags verksam som professor inom sociala medier och digital marknadsföring vid Chapman University i Kalifornien. Niklas erhöll sin Ph.D. i företagsekonomi från University of Virginia och han har delat sin expertis i allt från BBC, The Washington Post, NBC och ESPN. Niklas är även Google’s #1-rankade “Social Media Professor”.

Niklas föreläser med ett internationellt perspektiv på ett mycket underhållande och interaktivt sätt som ger en bra blandning av energi, inspiration, konkreta framgångsstrategier och praktiska exempel.

Ort och datum

  • Endast digitalt! 9 juni 2021, kl. 13:00-16:00
  • Göteborg 20 oktober 2021, kl. 13:00-16:00
  • Stockholm 21 oktober 2021, kl. 13:00-16:00
  • Sundsvall 25 november 2021, kl. 13:00-16:00

Med reservation för ändringar, som då skickas ut via mejl. Samtliga lokaler är centralt belägna i respektive ort som föreläsningen äger rum. Specifik lokal skrivs ut 1 månad innan respektive föreläsningstillfälle.

För bästa resultat, kom hela arbetsgruppen!
Erbjudande: Gå 5 personer – betala för 4!

Pris: 995kr/person ex moms. Fika* ingår i priset.
*Fikat består av kaffe, te och frukt samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal.

Vi erbjuder även livestreaming! Nu kan du se föreläsningen live på distans från din telefon eller dator.
Pris: 695 kr/person ex moms. Anmälan avser en personlig länk till den livesända föreläsningen. Länken skickas ut en timma innan föreläsningens start.

Boka dig till föreläsningen redan idag!

Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på respektive ort nedan.

Vi livestreamar föreläsningen! Nu kan du se föreläsningen live direkt från din skärm.

Välj föreläsningstillfället du vill se genom att klicka på respektive ort nedan.