FÅ INSPIRATION OCH KRAFTFULLA VERKTYG!

Tänk dig en dag som är till bara för att du och dina kollegor ska må toppen. Föreställ dig hur din kreativitet, lust och glädje väcks till liv när du börjar applicera kunskap och verktyg från några av landets främsta föreläsare, såväl privat som i arbetslivet. Tänk inte längre! Boka din plats idag till Stora Må Bra Dagen. Vi har samlat några av Sveriges bästa inspiratörer och mest spännande personligheter som ger dig livsglädje och kunskap om hur du hittar nya vägar i arbetslivet och i din vardag. Dessa underbara personer kommer att förgylla din dag med sina visdomar, stora humor och smittande glädje. Du kommer att känna igen dig, skratta hejdlöst och kanske känna dig berörd.Höstens stora inspirationsdag handlar om att våga vara den du är. Att må bra handlar om att känna glädje i vardagen och känna att du kan och vill. När du vågar och orkar tänka nytt händer något magiskt. Du gör inte bara som vanligt utan skapar den förändring som kan vara just din nyckel till ett bättre, mer välmående liv.

Ort och datum


  • Stockholm 16 september 2021

Ungefärliga tider för dagen:
kl. 09:00 Registreringen startar
kl. 09:30 Lära för Livet öppnar tillsammans med moderator Karin Adelsköld
Föreläsning med Elaine Eksvärd
Föreläsning med Susanne Pettersson
kl. 11:40 Lunch
Föreläsning med Jesper Caron
Föreläsning med Leila Söderholm
Paus med kaffe och kaka
Underhållning med Kristoffer Appelquist
kl. 15:45 Karin Adelsköld summerar och avslutar dagen

Med reservation för ändringar, som då skickas ut via mejl. Samtliga lokaler är centralt belägna i respektive ort som föreläsningen äger rum. Specifik lokal skrivs ut 1 månad innan respektive föreläsningstillfälle.

För bästa resultat, kom hela arbetsgruppen!
Erbjudande: Gå 5 personer – betala för 4!

Pris: 2 995 kr/person ex moms. Fika och lunch ingår i priset.
Fikat består av kaffe, te och bakverk samt/eller enklare tilltugg som varierar beroende på ort och konferenslokal. Lunchen är en enklare konferenslunch.

Vi erbjuder även livestreaming! Nu kan du se föreläsningen live på distans från din telefon eller dator.
Pris: 1 295 kr/person ex moms. Anmälan avser en personlig länk till den livesända föreläsningen. Länken till livestreamingen skickas ut en timme innan föreläsningens start.

Boka dig till föreläsningen redan idag! Du väljer föreläsningstillfälle genom att du klickar på respektive ort nedan.

Vi livestreamar föreläsningen! Nu kan du se föreläsningen live direkt från din skärm. Välj föreläsningstillfället du vill se genom att klicka på respektive ort nedan.

Dessa stjärnor får du se på Stora Må Bra Dagen:

Jesper Caron – Koll på livet
Om vi nu ska kunna orientera oss i en hyperföränderliga värld och i det tempo som vi har idag så behöver vi helt klart ha lite koll på livet. Jesper delar med sig av guldkornen av föreläsningen Koll på livet, som är proppfull med life-hacks, praktiska och konkreta verktyg som du kan omsätta i praktiken såväl på jobbet som i privatlivet. Skratt kommer varvas med känslosamma berättelser, hög igenkänning som ger dig förutsättningarna att ta dig an livet på riktigt, kort sagt, ger dig lite mer Koll på livet.

Susanne Pettersson – Ta fram kraften i teamet!
Vissa team präglas av ett stort ansvarstagande där alla agerar professionellt. Teamet gör fantastiska resultat och drar åt samma håll med kraft. All energi riktas mot att göra resultat och ha det bra under resans gång. I denna föreläsning kommer Susanne med stort engagemang prata om vad som är viktigt få att få människor att dra åt samma håll med glädje – för vad kan egentligen vara viktigare än att få människor med olika viljor, personligheter och kompetenser att samarbeta med ett leende på läpparna?

Leila Söderholm – Vanor för att skapa en bra hjärnhälsa
Leila Söderholm är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert, flitigt anlitad av företag, magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon inspirerat tusentals människor. Hon är 100 procent energi och använder humor, värme och igenkänning för att nå fram, aldrig pekpinnar. Med över 20 års erfarenhet av att arbeta med mental och fysisk hälsa så har Leila en stor och djup kunskapskälla att ösa ur. Leila kvalar in som Sveriges 100 mest populära föreläsare. Hon blev vald till årets hälsoinspiratör av svenska folket 2017 och nominerad till årets talare 2019.

Kristoffer Appelquist – Inspiration i världsklass
Kristoffer är en väldigt uppskattad komiker som med stort mod, intelligens och med glimten i ögat charmar sin publik. Ni har sett honom i Parlamentet, På Spåret, Alla för en, Extra-Extra, Starke Man och många andra underhållningsprogram de senaste åren. Just nu ser ni Kristoffer som programledare i ”Svenska Nyheter” på SVT varje fredag. Med sällsynt timing och skärpa skapar han genomtänkta humoristiska skrattsalvor som aldrig tycks ta slut!

Elaine Eksvärd – Konsten att få folk att lyssna
Eksvärd är en av Sveriges mest anlitade retorikkonsulter och föreläsare. Hon ger verktygen som gör att folk lyssnar, kommer ihåg det man har sagt och dessutom kommer tillbaka för att höra mer. Kroppsspråk, röstläge, mimik och minnesteknik är några av de ingredienser som behövs för att baka ihop en snygg kommunikation som varar. Kan du tala, så kan Elaine lära dig konsten att få folk att lyssna.

Moderator: Karin Adelsköld
Karin Adelsköld är en ofta anlitad föreläsare inom humor, kreativitet, entreprenörskap, kommunikation och teknik. Utöver sina populära föreläsningar är Karin en mycket uppskattad moderator och under den här heldagen kommer Karin med stor värme, skicklighet och erfarenhet välkomna och guida oss längs den röda tråden under denna inspirationsrika dag.

Bilder:
Karin Adelsköld – Fotograf: Anders Nilsson | Robin Paulsson – Fotograf: Robert Eldrim | Kristoffer Appelquist – Fotograf: Janne Danielsson |
Leila Söderholm – Fotograf: Leo Josefsson